Nivelul tehnologiei de ștanțare hardware

- 2021-03-26-

Deoarece multe fabrici de ștanțare aparțin OEM-urilor, piața pieselor de ștanțare este foarte imperfectă și solidă. Cu toate acestea, piața pieselor mici de ștanțare este foarte matură în unele părți din sud. Judecând după situația actuală, piața pieselor de ștanțare din țara mea are următoarele probleme:

(1) O anumită capacitate de producție este excesivă, iar unele fabrici de ștanțare din fabrica principală de motoare nu o pot lăsa și nu o pot reține. În cea mai mare parte a anului, există sarcini de producție insuficiente și nici un comportament de piață.

(2) Concurența pe piață a industriilor de piese de imprimare a aparatelor electrocasnice și a aparatelor electrice este acerbă. Cu toate acestea, nu sunt multe companii competitive la nivel internațional care au devenit un climat.

(3) Nu există nimeni care să studieze în mod serios piața pieselor de ștanțare. Piața pieselor de ștanțare este dezordonată. ã €€ În condițiile de piață menționate mai sus, dezvoltarea tehnologică este restricționată, iar întreaga industrie rămâne, de asemenea, în urmă, manifestată în:

(1) Nivelul general este scăzut și multe industrii au o capacitate de producție excesivă și nu au tehnologie de ultimă generație. Progresul tehnologic este lent.

(2) Nivelul tehnologiei materialelor, tehnologiei matriței, tehnologiei de lubrifiere și echipamentelor sunt toate la un nivel scăzut, departe de a satisface nevoile dezvoltării producției interne.